Krolfexperten

Krolfexperten er en del af virksomheden Schnoor Plast som er specialister i plaststøbning til industrien. Vi laver selv Krolfudstyret på plaststøbefabrikken i Hobro hvilket sikrer en høj kvalitet i det færdige produkt. Krolfexperten har alt det udstyr og ekstra tilbehør du skal bruge for at kunne spille Krolf. Skulle du have et spørgsmål til krolfudstyr eller en generel forespørgsel om Krolf, er du altid velkommen til at kontakte os.

KROLF I DAI

Bliv en del af krolf-fællesskabet

Krolf er igennem de seneste år blevet en af de mest populære nye idrætter – og det med god grund. Spillet er let at gå til, kræver ikke det store udstyr og giver mange gode snakke og bekendtskaber.

Med over 150 idrætsforeninger i hele landet, som spiller krolf, så er der både et sted at starte for dig, som vil i gang med spillet, og for jer som er en forening eller overvejer at lave en forening, er der masser af muligheder for at konkurrere mod og hygge sig med andre foreninger i Dansk Arbejder Idrætsforbunds turneringer.

Sporten er faktisk blevet så populær, at den i 2015 blev anerkendt i Danmarks Idrætsforbund, og derfor kan man hvert år spille med om det officielle Danmarks-mesterskab i krolf under Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Spillet og banen

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf – hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket – men i stedet for buer, spiller man på huller.Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag. Det kan både være en permanent bane med fast etablerede huller, eller den kan laves fra gang til gang – en såkaldt mobil krolfbane. I dag findes der krolfbaner i hele landet, og hvis jeres forening mangler én, så hiv endelig fat i en af vores konsulenter, som kan være behjælpelige.

Krolf-udstyr

Man må ikke gå ned på krolf-udstyr, og der er da også visse ting man har brug for, for at spillet bliver sjovt. Igennem DAI kan foreninger købe en tilbudspakke. Hør mere om dette hos vores idrætskonsulenter.

Tilbudspakken består af:

  • 12 stk. nummerflag + 1 startflag
  • 5 stk. krolfkøller.20 kugler.
  • 5 stk. skriveunderlag
  • 12 stk. forringer med låg

Produkter